אנחנו עכשיו אברא ווב & מובייל.  

קראו עוד

פיתוח פורטלים

לאברא ווב & מובייל יש ניסיון נרחב בפיתוח פורטלים ומערכות ארגוניות. על מנת לוודא שהתוצאה תהיה מוצלחת, יש להתניע את התהליך עם שלב שמכונה אפיון פורטלים.

פיתוח פורטלים על קצה המזלג

לפני שנצלול פנימה ונדבר על פיתוח פורטלים, כדאי להבין מהו פורטל ארגוני. פורטל היא מערכת ארגונית פנימית שמשרתת בעלי תפקידים מסוימים בארגון – או את כלל העובדים – לרישום עדכונים וביצוע משימות שונות. רוצים דוגמאות למערכות ארגוניות? בבקשה. מערכת הזמנות פנימית, מערכת שכר, פורטל לתקשורת בין העובדים, מערכת כוח אדם, מערכת לקוחות פנימית ועוד.

אפיון פורטלים – למה זה כל כך חשוב?

לא נגזים אם נכתוב שהשלב החשוב ביותר בתהליך פיתוח פורטלים או מערכות ארגוניות הוא שלב האפיון. שלב האפיון למעשה מגדיר את הייעוד המערכת, אך בפועל הוא עושה הרבה יותר מזה. שלב אפיון פורטלים מנסח את חוויית המשתמש הרצויה, את הפונקציות החיוניות, את מבנה המערכת והעיצוב הכללי שלה, את קהלי היעד שישתמשו במערכת ועוד. אפיון זה יקבע את אופיו של תהליך הפיתוח, את רמת המורכבות שלו, את מספר המפתחים שיעבדו על הפרויקט, את סוגי הטכנולוגיות והפלטפורמות הנדרשות, ועוד.

ללא אפיון פורטלים מקדים, לצוות הפיתוח יחסרו את הקואורדינטות שינחו אותם במהלך התהליך. למעשה, שלב אפיון הוא הגורם שמחבר בין רצונותיו של הלקוח ליכולותיו של צוות הפיתוח. זהו השלב שמתחיל בדיאלוג, ממשיך בסיעור מוחות ומסתיים במסמך אפיון מסודר ומפורט שאפשר לרוץ איתו קדימה.

איך ממשיכים מכאן?

רוצים לשמוע עוד על פיתוח פורטלים? מעוניינים במערכת ארגונית שתתאים לצרכים שלכם? בשביל זה אנחנו כאן. נשמח לרתום את הניסיון שלנו באפיון ופיתוח פורטלים גם לטובת החברה שלכם. בואו נקבע פגישה!

המפתחות להצלחה: הקשבה, ידע ואיגום משאבים

באברא ווב & מובייל, אנחנו לוקחים את שלב אפיון פורטלים ברצינות תהומית. זהו השלב שבו אנחנו לומדים מכם על החברה שלכם ועל יכולותיה, רצונותיה וצרכיה. זהו גם השלב שבו אנחנו נשענים על הניסיון העשיר שלנו על מנת לייצר שיח מפרה שמציף רעיונות ומשרטט תמונה ברורה יותר של האופן בה המערכת צריכה להיראות ולתפקד.

בסופו של דבר, אפיון פורטלים הוא שלב שהוא אנחנו מבצעים "איגום משאבים". אנחנו שואפים לחבר בין המקצועיות והידע של הצוות שלכם, לבין הניסיון והמומחיות הטכנולוגית שלנו. המפתח לכך הוא שיח פתוח, מפרה ומעצים. איך עושים את זה? את זה תשאירו לנו

כמה סוכר?

בואו נקבע שיחה. אפשר גם להיפגש במשרד על קפה ונשנושים. 0% התחייבות מהצד שלכם, 100% הקשבה מהצד שלנו.